it Bögrevár - egyedi fényképes ajándékok gyártása - Előny kártya

    Előny kártya

Miért legyen Önnek Előnykártyája?

Ha Ön már rendelkezik Előnykártyával, akkor:

  • minden Előnykártya elfogadó helyen engedménnyel vásárolhat, országosan 1700 partner! Webáruházunk 10%kedvezményt ad a termékek árából!
  • olcsóbban veheti igénybe a szolgáltatásokat
  • nyerhet a rendszeresen megtartott sorsolásokon
  • ingyenesen kaphat érdeklődési körének megfelelő ajánlatokat sms-ben vagy e-mail-ben  Pl: Ha Önt érdekli a horgászat, akkor a horgászattal kapcsolatban, vagy ha iskolás gyermeke van, akkor iskolakezdéssel kapcsolatban, ha XL-es a ruhamérete, akkor XL-es ruhákról stb
  • Ingyenesen keressük meg Önnek a legolcsóbb megoldásokat ha építkezik, ha hitelt szeretne  felvenni, ha vásárolni szeretne.

Ne feledje: Spórolni jó, de nyerni még jobb!

Hogyan juthat Előnykártyához?

Minden Előnykártya elfogadóhelyen vásárláskor INGYENESEN juthat hozzá, ha kitölti a regisztrációs lapot.

Már on-line is igényelhet ingyenes Előny-nyerőkártyát. Regisztráljon most, és ne csak spóroljon, hanem a rendszeresen megtartott sorsoláson nyerjen is.

Regisztráció

Spórolni jó, de nyerni még jobb

 

 Telefon 1 Ft-ért!

Az Előny Flottán belül Ön igényelhet Vodafone előfizetést.

Havi díjtól függően nettó 6.75 Ft- 9,98 Ft-os percdíjakkal tudunk telefonálni.

 

Amennyiben érdekli, hogy Ön, és családja, vagy üzleti partnere hogyan csatlakozhat ehhez a flottához, akkor kattintson ide, és töltse ki a kérdőívet.

Kattintson ide, 1 perc alatt töltse ki a kérdőívet.

 

Ajándék videó email küldő rendszer!

Biztosítunk Önnek egy ingyenes videó e-mailküldő és készítő rendszert, mellyel kiélheti kreativitási vágyait.

Nem csak videó üzeneteket tud készíteni és küldeni kreatív hátterekkel, hanem egyszerre 5 videót is át tud küldeni ismerőseinek.

 

Kattintson ide, regisztráljon be, és nyissa meg ingyenes fiókját.

Ha az első oldalon kitöltötte a regisztrációt, a második oldalon vásárolja meg 0 Ft-ért az ingyenes video e-mail küldő rendszert.

Figyeljen, hogy a video e-mail free ikonra kattintson. Ezután válassza a checkout gombot. Ezután kap egy mererősítő e-mailt az e-mail fiókjába, és máris használhatja.

Regisztrációja után 1 napon belül küldünk Önnek 1 videót, melyből megtanulhatja használni.

Garantálom, hogy a hatás nem marad el.

Ön is örülni fog a különleges saját maga által készített videó e-mailnek, de aki kapja, Neki is egy szuper élmény lesz.

Képzelje el, ha pl. unokája, aki távol él Öntől, megkapja az Ön által felolvasott esti mesét, vagy kedvese hogy fog örülni egy virágos háttérrel elkészített születésnapi, vagy névnapi üdvözletnek, melyen saját szavaival Ön kíván neki boldog közös jövőt.

Ha megnyitotta fiókját, akkor elküldjük Önnek azt a linket, amelyen egy videó segítségével megtanulhatja a fiók használatát, és garantálom, hogy profi videó e-mailkészítő lesz.

Minden héten hétfőn és szerdán díjmentes web konferencián is részt vehet, ahol sokkal aprólékosabban tanítják meg a videó e-mail készítést.